Autorizovane servisy
Autorizovane servisy
Ahoj vsem, omlouvam se predem za amatersky dotaz, nicmene poprve mame Suzuki a poprve chceme jezdit do autorizovaneho servisu, proto si nejsme jisti, jak hledat nejaky vhodny co nejblize- nemate nekdo zkusenost s autorizakem pobliz Benesova, Vlasimi ad.? Moc dekuji za zkusenosti!!
- Reklama
Re: Autorizovane servisy
Ahoj, zkus projet recenze na Google a Firmy.cz/Mapy.com a podle toho bych vybiral. Kazdopadne i poslat jim e-mail kolik to kde bude stat urcite take stoji za zvazeni.
Re: Autorizovane servisy
Já jsem Vitaru koupil novou a zpočátku servisoval v Brně ve firmě CARTec motor, s.r.o. a už mě tam nikdo neuvidí. Platil jsem výměny filtrů, třeba kabinového, který nikdo nevyměnil, pravidelně "měnili" brzdovou kapalinu, na výměnu oleje si účtují cenu za 2,5 hodiny. Jsem vyučený automechanik, u předehřátého motoru se při výměně oleje a olejového filtru není o čem bavit za půl hodiny i s úklidem dílny kolem. Na můj dotaz mi nikdo nedokázal vysvětlit, co tam dělají tak dlouho. Naposledy mě odřel nějaký dědek nárazník, tak jsem si ho nechal u nich opravit. Trvalo jim to 2 týdny, o ceně slyšet nechcete, ale ztratilo se mi zhruba 7-8 litrů benzínu z auta a čert ví co ještě, na co jsem nepřišel. Ale měl jsem vyfocenou palubovku s kilometrama a dojezdem, když jsem jim to auto předával a když jsem ho přebíral, bylo tam natočeno o 9 km víc, což nic není, ale dojezd byl o 100 km menší. Ptal jsem se na to technika a ten tvrdil, že to muselo být, když vynulovali počítač... Co je to za nesmysl? Měli stříknout nárazník! Vysloveně jsem měl navíc v objednávce uvedeno, že si nepřeju, aby mi auto připojovali k diagnostice, protože auto je oficiálně přečipované a autorizáky běžně dělají, že tam přepíší software na firemní. Prostě z toho někdo ukradl benál. Je to v Brně na Mariánském náměstí.