to já by dneska s Babi v Tescu a ona že musí koupit salám "šunkáček" pro kočku. Tam měli jenom junior a gothaj a to že pry ne, že to ona už nežere.Karel píše:To máš teda pravduMáme kocourka Elíka, dřív mu chutnaly skoro všechny granulky a teď, když okusil Whiskas (ten, co by kočky kupovaly), tak nic jiného nechce
Vím, že autíka nejsou živá, ale někdy věřím, že nějakou duši mají a když se k nim chováš hezky, tak se odmění spokojených vrčením motoru a nikdy Tě nezklamou
Tekutý tuning
-
Marek
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
peta.hvezda
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ač se to nezdá, tak to zase není takový úletpeta.hvezda píše:..tak koukám, že jsme se plynule přesunuli od aut ke zvížectvu..
Jednou jsem byl v práci dotázán, zda bych chtěl raději nějakou hezkou blonďatou slečnu nebo krásné auto
nebude nic potřebovat a určitě se na mě bude těšit, ale zkuste tam zavřít na rok tu krásnou světlovlasou slečnu...
za to slečně asistentce jsem asi dost vypadl z oka
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
Jeseň
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Raději auto
už to tady padlo, pro auto když uděláte to nejlepší co můžete...odmění se vám pohodlím, rychlostí...takovým autím vděkem....
....u ženy se to nedá zaručit /žena není logický systém/
....u ženy se to nedá zaručit /žena není logický systém/
-
peta.hvezda
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Žádný problémMrně píše:což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
Mrně
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Karel píše:Žádný problémMrně píše:což o to, taky bych brala autí ( co se ženskou, že). Jen sem reagovala na to, že ženský nejsou logický (musím se trochu zastat sama sebe), určitě jsou i vyjímky a Ty k nim patříš
Určitě k těm krásným holčičím kladům máš i tu logiku. Už i to, že máš ráda autíko, dovedeš si na něm i něco udělat je fajn
Tebe bych fakt do té garáže (jak jsem psal jinde) nezavřel....
Klidně mě tam můžeš zavřít, určitě bych se tam nenudila
Bája je nejlepší