Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť..Karel píše:no, než koukat v Suzuki na logo Peugeotalu píše:mám tam nějaké s emblémem peugeota a stačí to, tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno
. Investice není nijak hrůzná a kromě super vzhledu i přesně pasují
, to bych fakt autu dopřál
Velurové koberce nebo gumové rohožky?
-
peta.hvezda
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velurové
- Reklama
-
Mrně
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
teda já ti dám lva jako havět, to je moje znamenípeta.hvezda píše:Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť..Karel píše:no, než koukat v Suzuki na logo Peugeotalu píše:mám tam nějaké s emblémem peugeota a stačí to, tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno
Bája je nejlepší 
-
peta.hvezda
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se moc omlouvám, kdybych to věděl, tak to sem nikdy nenapíšu.. Promiň..Mrně píše:teda já ti dám lva jako havět, to je moje znamenípeta.hvezda píše:Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť..Karel píše: no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota, tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno
![]()
JInak souhlasím, koberečku buď suzuki Bája a nebo raději bez názvu
-
Mrně
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
peta.hvezda píše:Tak to se moc omlouvám, kdybych to věděl, tak to sem nikdy nenapíšu.. Promiň..Mrně píše:teda já ti dám lva jako havět, to je moje znamenípeta.hvezda píše: Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť..![]()
klíííííd
Bája je nejlepší 
Lefík (vím, že se to tak nepíše) je fajn zvířátko, mám krásného pyšového, ale na autech ho fakt nemusím. Francouzi dovedou navrhnout krásná auta, přijemný interiér, ale jinak to žádná extra kvalita není a nejvíc mi vadí, že v ovládání musí mít vždycky něco jinak, přesně tam, kde to nečekášMrně píše:teda já ti dám lva jako havět, to je moje znamenípeta.hvezda píše:Souhlasím s Karlem, taky bych tam nechtěl koukat na nějakýho přiblblího lva, nebo tygra, nebo co to tam mají ve znaku za havěť..Karel píše: no, než koukat v Suzuki na logo Peugeota, tak bych je asi vyhodil a pořídil nové přímo pro Baleno
![]()
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
Jurdo
- Zkušený diskutér