Připojení telefonu
-
- Nováček
Připojení telefonu
Ahoj potřeboval bych poradit. Máte někdo iPhone a chytré hodinky od Huawei? Když mám spárované hodinky s telefonem, tak se mi v autě nezobrazují ( přes bluetooth) kontakty. Když mám k telefonu hodinky třeba od Garmin, nebo Apple, tak po připojení telefonu s autem je vše v pořádku. Dělají to jen Huawei hodinky. Máte někdo takovou zkušenost? Děkuji
- Reklama
Re: Připojení telefonu
Tohle není chyba auta ani iPhonu, ale omezení Huawei hodinek na iOS. Apple jim nedovoluje plný přístup k telefonnímu seznamu, takže když máš k iPhonu připojené Huawei hodinky, iPhone pak autu nepředá kontakty přes Bluetooth. U Garminu nebo Apple Watch ten problém není, proto to tam funguje normálně.
Můžeš zkusit:
nejdřív spárovat iPhone s autem a teprve pak hodinky,
v Bluetooth nastavení iPhonu zkontrolovat, že je u auta zapnutá synchronizace kontaktů.
Pokud to nepomůže, bohužel to vyřešit nejde – je to omezení spolupráce Huawei hodinek s iPhonem. Funguje to bez problému jen s Androidem nebo s jinými hodinkami (Apple/Garmin).
Můžeš zkusit:
nejdřív spárovat iPhone s autem a teprve pak hodinky,
v Bluetooth nastavení iPhonu zkontrolovat, že je u auta zapnutá synchronizace kontaktů.
Pokud to nepomůže, bohužel to vyřešit nejde – je to omezení spolupráce Huawei hodinek s iPhonem. Funguje to bez problému jen s Androidem nebo s jinými hodinkami (Apple/Garmin).
-
- Nováček
To jsem si bohužel myslel. Napárovat nejdříve auto jsem zkoušel. Nepomohlo. Když v autě vypnu hodinky, tak se kontakty hned na auťe objeví. Mám ješťe Apple Watch a zkoušel jsem Garmin a tam je to v pohodě. No co se dá dělat. Moc díky za info.
Tak to je jednoduchá rada, vymenit hodinky nebo auto